Domeinen

Relaxhosting biedt ook Domeinen aan. Deze kunnen wij op uw hosting pakket bij ons zetten, anders dient u zelf de nameservers op te geven waar het domein gehost moet gaan worden.

Hieronder vindt u een prijzenlijst:

.nl
€ 12,50
.eu
€ 17,50
.com
€ 12,50
.net
€ 12,50
.org
€ 12,50
.be
€ 15,00
.info
€ 12,50
.de
€ 22,50
.biz
€ 12,50
.nu*
€ 39,00
.us
€ 12,50

Uiteraard zijn er meer extensies beschikbaar. Neem contact op met info@relaxhosting.nl voor de prijzen hiervan.

Prijzen zijn per jaar en Inclusief 19% BTW.
* Minimaal 2 jaar registratie.

Klik hier om uw gewenste domein te controleren of deze nog vrij is.

 

.com/.net./.org/.info en andere extensies registraties
Deze vraagt u via het bestel systeem aan. Het domein word dan geregistreerd wanneer de betaling is ontvangen.

.nl registratie
Wanneer u een nl domein wilt registeren, dan moet u een registratie contract ondertekenen. Deze krijgt u automatisch ingevuld opgestuurd per mail wanneer u dit domein heeft aangevraagd. (Het formulier staat nogmaals onderaan deze pagina).
Het enigste wat u hoeft te doen is het naar ons op te sturen. Dat kan per mail: registratie@relaxhosting.nl, per fax: +31 (0) 255 785 329 of per post naar adres:

RelaxHosting
Griftstraat 9
1972SG IJmuiden


Verhuizing


Voor een nl naam verhuizing dient u 2 formulieren op te sturen. Namelijk het verhuisformulier (wat u hieronder kan downloaden) en het Registratie contract. Het Registratiecontract dient gelijk te zijn aan de whois.
Het slimst is om de originele aanvraag op te zoeken en deze mee te sturen. Als u geen kopie hiervan meer heeft kunt u uw huidige provider hierom vragen. Het opnieuw invullen en ondertekenen van het registratie contract voldoet ook. Enigste eisen die daar aan zitten, is dat het formulier precies is ingevuld met de gegevens die ook op de whois staan van het domein.
Dit kan u opzoeken via de site: www.sidn.nl.

Vaker is het makkelijker om alleen de nameservers te veranderen. Die keus is totaal aan uzelf.

De Verhuisformulieren

Verhuisformulier.pdf

Registratiecontract.pdf

.com/.net
Het verhuizen van een com of net domein gaat zeer eenvoudig. U bestelt dit domein in het bestel systeem, en wij doen de rest. Het aangevraagde domein moet geen registratie lock meer bevatten, en uiteraard op uw naam staan.
De registratie lock kunt u erafhalen door uw huidige provider te contacteren.

.org/.info

Hierbij moet u de autorisatiecode code aanvragen, en doorgeven aan ons zodat wij de verhuizing in zijn werking kunnen zetten.

Verhuizingen is net zo duur als een normale registratie. Er komen dus geen kosten bovenop. Dit geld voor alle domeinextensies.